shadow

Technicum opent drie nieuwe vestigingen

Technicum, onderdeel van HR-dienstverlener Unique, opent 1 januari 2016 drie nieuwe vestigingen. Het betreft twee vestigingen in de provincie Friesland (Drachten en Sneek) en één in Zuid-Holland (Barendrecht). De groeiende vraag naar technisch personeel heeft geleid tot deze uitbreiding.

In de techniekbranche wordt het vinden van kwalitatief personeel gezien als de grootste personele uitdaging de komende jaren (64%). Dit blijkt uit de MKB Marktmonitor van Technicum en Unique, uitgevoerd in samenwerking met Motivaction. Daarnaast groeit de vraag naar technisch personeel, inherent daaraan trekt de arbeidsmarkt na lange tijd aan. Met deze twee groei-ontwikkelingen in het vizier heeft Technicum de beslissing genomen om de uitbreiding in gang te zetten.

"We zijn erg verheugd met de uitbreiding van de drie Technicum-vestigingen”, vertelt Adriaan Belonje, directeur van Technicum. “Op dit moment is in heel Nederland de vraag naar technisch personeel groot. Met de uitbreiding in Drachten, Sneek en Barendrecht kunnen wij door een lokale focus en aanwezigheid deze vraag nog beter beantwoorden”.
Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.

Uitgebreid vacatures zoeken