shadow

Tijdelijk en vast werk voor technisch specialisten

Iedere dag werken honderden technisch specialisten via Technicum bij zeer verschillende organisaties. Aan het spoor bijvoorbeeld, of in de bouw, als monteur of in de installatietechniek. Wij hebben uiteenlopende technische vacatures en wij helpen jou aan de baan die het beste bij jou past. Op projectbasis, of juist vast in dienst bij een van onze opdrachtgevers. Onze dienstverlening biedt jou alle kansen.

Uitzenden. Van klus naar baan

Als uitzendmedewerker ben je bij ons in dienst voor korte of langere termijn. En je werkt bij een van onze opdrachtgevers. Wij kunnen je snel aan een baan helpen en op die manier doe je in korte tijd veel werkervaring op. En wij zorgen ervoor dat je de juiste middelen hebt om veilig te kunnen werken. Bovendien bieden we je de kans om opleidingen te volgen. Jouw wensen staan voorop. Lees hier meer over uitzenden.

Detacheren. De zekerheid van een contract

Je hebt een contract bij Technicum. En tijdens de duur van dat contract zorgen wij ervoor dat je aan het werk kunt gaan bij een of meerdere opdrachtgevers. Voor een project. Of omdat je ervaring wilt opdoen tijdens verschillende klussen op verschillende locaties. Wat je ook gaat doen, je weet dat je de zekerheid hebt van een contract, en de zekerheid van een salaris. Je kunt via Technicum certificaten halen, opleidingen volgen en wij zorgen ervoor dat jij steeds veilig kunt werken. Meer weten? Bekijk hier de informatie over detacheren.

Payrolling. Jij werkt bij de organisatie die bij jou past. En wij zorgen voor de rest

Je hebt zelf de juiste baan gevonden. Of jouw werkgever vond jou. En wij zorgen ervoor dat jij het juiste salaris op tijd ontvangt. Zodat jij, en het bedrijf waar je werkt, gewoon aan de slag kunnen. Hier vind je meer informatie over Payrolling.

Werving en selectie. Jouw ideale baan en jij hoeven elkaar alleen nog maar te vinden.

Wij kennen de beste werkgevers. Omdat wij specialist zijn in de techniek. Ben je niet op zoek naar tijdelijk werk maar wil je direct bij jouw nieuwe baas aan het werk? Ook dan kun je terecht bij Technicum. Je schrijft je bij ons in en wij vinden de leukste baan bij de beste werkgever. Meer over werving en selectie weten? Kijk eens hier.

De voordelen van werken via Technicum

Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.

Uitgebreid vacatures zoeken