shadow

Detacheren. De zekerheid van een contract

Jij hebt een contract bij Technicum. En wij zorgen ervoor dat je steeds aan het werk bent.

Je doet ervaring op tijdens verschillende klussen. Bij verschillende bedrijven. Of juist bij een bedrijf op verschillende locaties of verschillende projecten. Met een contract heb je de zekerheid van een vast salaris en werk. Technicum is de specialist in:

  • Installatietechniek
  • Werktuigbouwkunde
  • Bouw
  • Mobiliteit
  • Telecom, infra en energie

Wil jij werken op grote hoogte, als monteur, aan het spoor, langs de weg of in de bouw? Bekijk dan hier onze vacatures.

 

Een baan, opleiding en veilig aan het werk

Wij zorgen niet alleen voor een contract en de leukste banen. We voorzien jou ook van passende persoonlijke beschermingsmiddelen en het juiste A-merk gereedschap. Daarnaast hebben we een ruim opleidingsaanbod voor al onze vakgebieden. En je kunt via Technicum de juiste certificaten halen. Ben je op zoek naar je eerste echte baan  en wil je werken en leren tegelijk? Dan is een leerwerktraject via Technicum iets voor jou. Lees hier meer over onze leerwerktrajecten.

De voordelen van werken via Technicum

Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.

Uitgebreid vacatures zoeken