shadow

Uitzenden. Van klus naar baan

Als technisch specialist tijdelijk aan het werk bij de leukste bedrijven.

Iedere dag werken honderden technisch specialisten Technicum bij zeer verschillende bedrijven. Aan het spoor bijvoorbeeld, of in de bouw. Als monteur in de installatietechniek. Of in de werktuigbouwkunde. Wij hebben tijdelijke opdrachten voor technische vakmensen die bijvoorbeeld werkervaring willen opdoen na hun opleiding. Of op zoek zijn naar een nieuwe klus. Technicum is specialist in:

  • Werktuigbouwkunde
  • Installatietechniek
  • Bouw
  • Mobiliteit
  • Telecom, infra en energie

Ben jij op zoek naar een tijdelijke baan? Bekijk hier onze vacatures.

 

Veilig aan het werk

Wij helpen je aan precies de goede baan, maar zorgen er ook voor dat je veilig kunt werken. Wij hebben passende persoonlijke beschermingsmiddelen. En A-merk gereedschap. Je kunt via Technicum opleidingen volgen of de juiste veiligheidscertificaten behalen. En als je langer wilt blijven werken bij de klus, of in dienst van Technicum zelf, dan kunnen we je ook een contract aanbieden. Wil je meer weten over de dienstverlening van Technicum? Lees dan ook deze informatie.

De voordelen van werken via Technicum

Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.

Uitgebreid vacatures zoeken