shadow

Open sollicitatie

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de installatietechniek of werktuigbouwkunde. In de telecom, energie en infra? Of in de bouw of mobiliteit? Heb je de meest geschikte vacature op onze site nog niet kunnen vinden? Laat je cv bij ons achter en wij brengen je in contact met onze opdrachtgevers.

Wij regelen de baan die het best bij jou past

En we regelen niet alleen een vaste of tijdelijke baan of opdracht. Technicum biedt opleidingen aan. We zorgen voor het juiste certificaat. We begeleiden je tijdens je werk en zorgen er ook voor dat je veilig kunt werken. Met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en A-merk gereedschap. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie van de Technicum vestiging bij jou in de buurt.

Stuur ons jouw CV

Solliciteer nu
Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.

Uitgebreid vacatures zoeken