shadow

Voor een baan in de techniek ga je naar Technicum

Technicum is de specialist voor tijdelijke en vaste banen in de werktuigbouwkunde en installatietechniek. In bouw en mobiliteit. En in telecom, infra en energie.
Ben jij net klaar met je opleiding en op zoek naar een baan om jouw kennis in praktijk te brengen? Of werk je het liefst mee aan tijdelijke projecten? Wil je meer ervaring opdoen? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging? Technicum kent de beste opdrachtgevers in de techniek. En we helpen je niet alleen aan een baan. We regelen tegelijkertijd een veilige werkomgeving. En bieden je de mogelijkheid om certificaten te behalen of opleidingen te volgen. Hier vind je onze vestigingen.

Voor specialisten in de Techniek

Op onze website vind je tijdelijke en vaste banen in de installatietechniek, werktuigbouwkunde, bouw, mobiliteit of telecom, infra en energie. We hebben tijdelijke klussen. Of vacatures voor de duur van een project.  We hebben vaste banen bij onze opdrachtgevers, maar je kunt ook bij Technicum zelf in dienst komen en via ons op verschillende locaties aan het werk gaan. Bijvoorbeeld als onderhoudsmonteur, als projectleider of lasser. In de bouw, langs de weg, op het spoor of onder de grond. Bekijk hier onze vacatures.

De voordelen van werken via Technicum

Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.

Uitgebreid vacatures zoeken