shadow

Technicum is altijd op zoek naar goede vakmensen

Wij kennen de leukste bedrijven om te werken. En we weten dat deze bedrijven altijd op zoek zijn naar goede vakmensen. We kennen jou, maar wie ken jij? Met de aanbrengpremie van Technicum help je onze opdrachtgevers, ons en verdien jij 250 euro netto.

Vertel jouw collega’s of vrienden over ons

Jij werkt in de werktuigbouwkunde, bouw, installatietechniek, mobiliteit of telecom, infra en energie. En je kent collega’s die ook vakmensen zijn in deze sectoren. Of je kent nog mensen van jouw opleiding. Zoekt je buurman een baan in de techniek? Vertel hem over ons. Over het werk of de vrijdagmiddagborrel. Of over andere zaken waarover jij tevreden bent. Wij betalen jou een premie als jij ons nieuwe vakmensen leert kennen.

En kom naar de vestiging

Is jouw buurman, collega, schoolgenoot of vriend(in) geïnteresseerd? Stuur dan zijn of haar CV naar ons op! We doen een intake en als deze nieuwe vakman of -vrouw inderdaad aan het werk gaat, dan verdien jij 250 euro ​netto.

Dit zijn de voorwaarden

  • Jij bent zelf werkzaam via Technicum
  • Degene die jij aandraagt, is nog niet bekend bij Technicum
  • De betaling van de premie vindt plaats nadat de nieuwe collega 500 uur heeft gewerkt
  • Je kunt onbeperkt cv's opsturen naar Technicum
  • ​Degene die jij aandraagt is geen ZZP'er
  • Eerder gepubliceerde aanbrengpremies zijn vervangen door deze aanbrengpremie en zijn met ingang van 26 juni 2017 niet meer geldig
  • Technicum behoudt zich het recht voor om zonder enige melding vooraf de voorwaarden te wijzigen of met deze aanbrengpremie te stoppen

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.
 

Ik ken iemand die werk zoekt!

De gegevens van jouw kennis

CV (optioneel)
Heb je zijn/haar CV? Dan kun je die meteen meesturen.
Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.

Uitgebreid vacatures zoeken