shadow

Een EVC certificaat dankzij jouw werkervaring

Jouw kwaliteit blijkt uit het werk dat jij doet. Wij drukken die kwaliteit uit in een certificaat, het Ervaringscertificaat.

Niet iedereen doet eerst een opleiding om daarna aan het werk te gaan. Met twee rechterhanden wilde jij misschien wel helemaal niet eerst een diploma halen. Maar een diploma is wel belangrijk, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Met het Ervaringscertificaat (EVC, Eerder Verworven Competenties) testen en erkennen wij jouw niveau.

Eerst doe je de Quick Scan

Met een Ervaringscertificaat laat je zien dat jouw niveau hoger is dan het niveau van de opleiding die je hebt gedaan. Je werkt bijvoorbeeld op MBO niveau maar hebt een diploma dat niet voldoet aan dat niveau. Eerst test je jouw niveau. Dat doe je via een Quick Scan. Je doet de test op de vestiging of via het internet. De scan bestaat uit een aantal vragen die beantwoord moeten worden. Wil  je de test doen? Neem dan contact op met de Technicum vestiging bij jou in de buurt.

Daarna behaal je het certificaat

Werk en denk jij op een hoge niveau dan het diploma dat je bezit? Dan kun je via Technicum het Ervaringscertificaat halen. Het gaat als volgt: we vinden een passende baan voor je. Zo behaal je een diploma terwijl je werkt. Wil je meer weten over het traject? Neem dan contact op met een vestiging bij jou in de buurt of stuur ons een mail.

De voordelen van werken via Technicum

Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.

Uitgebreid vacatures zoeken