shadow

Het leerwerktraject

Je gaat naar school en je werkt. Het kan makkelijk tegelijk met het leerwerktraject.
Met het leerwerktraject ben je in dienst bij Technicum. Je verdient dus meteen al geld. Wij zorgen ervoor dat je op verschillende locaties werkervaring kunt opdoen. Een dag of twee avonden per week ga je naar school. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw opleiding kunt afronden. Lerend en werkend.

Meteen aan het werk

Tijdens je opleiding in techniek  of bouw ben jij ook aan het werk. Je hebt een contract via Technicum, wat betekent dat je via ons op een of meerdere locaties werkervaring gaat opdoen. Wij betalen jouw salaris. En we begeleiden je tijdens jouw werk. Zodat je alle ruimte hebt om in de praktijk te leren. Naast het leren zorgen wij voor een veilige werkomgeving. En we leren je hoe je veilig werkt. We regelen persoonlijke beschermingsmiddelen en gereedschap. Ook nadat je jouw opleiding hebt afgerond.

En met je boeken naar school

Natuurlijk ben je, in ieder geval tot je 18e, ook verplicht om echt naar school te gaan. Bijvoorbeeld op een ROC bij jou in de buurt. Naast je werk en op ieder niveau. Heb je nog geen werkervaring of vooropleiding? Dan begin je op niveau 1. En je kunt in het leerwerktraject via Technicum blijven doorleren tot mbo niveau 4. Onze consultants helpen je met het kiezen voor de juiste opleiding. Meestal volg je twee dagen of twee avonden lessen op school. En wij zorgen voor jouw schoolmateriaal, zoals bijvoorbeeld boeken. Wij nemen alle kosten die voor jouw opleiding gemaakt worden voor onze rekening.

De voordelen van het leerwerktraject via Technicum

  • Een baan met een contract: altijd salaris
  • Een persoonlijke begeleider tijdens je opleiding
  • Wij betalen jouw opleiding
  • Jij leert tijdens je werk

Wil je meer weten over het leerwerktraject? Neem dan contact op met onze vestiging bij jou in de buurt!

De voordelen van werken via Technicum

Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.

Uitgebreid vacatures zoeken