shadow

Werken en leren via Technicum

Wij zorgen niet alleen voor een baan. We helpen je ook om de opleidingen te volgen en certificaten te halen die nodig zijn voor jouw baan.
Net zo belangrijk als een leuke baan is het om tijdens je werk steeds nieuwe werkervaring op te doen en om je verder te ontwikkelen. Vooral omdat de techniek steeds verandert. Er wordt nieuwe technologie ontwikkeld. En bijvoorbeeld service en onderhoud worden belangrijker omdat technische apparaten steeds meer werkprocessen overnemen. Je wilt natuurlijk wel blijven weten hoe alles waarmee je werkt functioneert en wat je moet doen bij eventuele storingen.

Wij bieden jou de mogelijkheid om de opleidingen te volgen die jij nodig hebt om te kunnen groeien in jouw werk. We werken samen met bekende opleidingsinstituten. En je kunt via Technicum certificaten behalen die passen bij jouw werk. En die mogelijkheid bieden we niet alleen jou aan, ook de consultants op onze vestigingen blijven op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zodat zij het beste weten welke baan en welke opleiding het beste past bij jouw werkervaring en kennis.

Wil jij een opleiding of training volgen?

Wil je meer weten over de opleidingen die je via Technicum kunt volgen en de certificaten die je kunt halen? Een opleiding CNL programmeren? Een cursus MBV, MSI of EMBI? Een opleiding volgen bij Civilion? Je VAPRO A, B of C halen? Leren TIG lassen? Neem dan contact op met jouw contactpersoon op de vestiging of een van onze vestigingen bij jou in de buurt.

De voordelen van werken via Technicum

Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.

Uitgebreid vacatures zoeken