shadow

Salaris en cao

Wij vinden het belangrijk dat jij weet waar wij aan toe bent. Op het moment dat je via ons werkt, tijdelijk of via een contract. En op het moment dat je meteen aan de slag gaat bij jouw nieuwe werkgever, via werving en selectie. Op deze pagina vind je alle informatie over salaris en CAO. Je helpen je bovendien om eenvoudig het verschil tussen je bruto- en nettoloon te berekenen.

De CAO voor Uitzendmedewerkers

Afhankelijk van jouw werksituatie kom je direct in dienst bij Technicum of bij een andere werkgever. Ga je via Technicum aan de slag? Dan zijn jouw rechten en plichten vastgelegd in de CAO voor Uitzendkrachten.

Jouw salaris is gelijk aan dat van je collega

De regels over de inschaling van jouw functie en het salaris dat bij die functie hoort staan ook beschreven in de CAO voor Uitzendkrachten. Een belangrijke regel is dat jij, als tijdelijke of vaste werknemer, recht hebt op hetzelfde salaris en dezelfde vergoedingen als jouw collega’s die hetzelfde werk doen als jij. Jij bent in dienst bij Technicum. Maar je hebt recht op hetzelfde salaris als de collega’s waarmee je hetzelfde werk doet. En wij regelen dat voor je.

Urenregistratie en loonstrook

Via e-flexer kun je op ieder moment van de dag online jouw gewerkte uren invoeren. En je kunt er je actuele salarisspecificaties bekijken. Ook je jaaropgave vind je via e-flexer.

Bruto- en nettosalaris

Wil je weten wat jij overhoudt van jouw brutosalaris. Check je salaris dan met de bruto/netto calculator.

De voordelen van werken via Technicum

Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.

Uitgebreid vacatures zoeken