Wie zijn wij?

Wij zijn Technicum. Wij zijn de HR-specialist. Voor ondernemend Nederland. En voor technisch personeel. Wij kennen de markt en ons netwerk is professioneel. Want technisch specialisten vinden en bemiddelen is ons vak.

Wij zien nieuwe mogelijkheden.

Technicum is de HR specialist voor ondernemend Nederland. In de techniek. Wij zijn maatschappelijk betrokken. En wij zijn betrokken bij onze klanten en kandidaten. We weten wat medewerkers van hun werk verwachten. We kennen de dynamiek van de techniek. En het is ons doel om ambities te realiseren.

Wij maken het mogelijk ambities te realiseren

Technicum is uw HR-partner voor tijdelijk en vast personeel. In de installatietechniek en werktuigbouwkunde. In de bouw, mobiliteit en in telecom, infra en energie. Wij leiden op en zorgen ervoor dat iedereen veilig kan werken.

Wij maken het mogelijk ambities te realiseren

Technicum is HR-specialist sinds 1986. Technicum werd in 1986 opgericht door Jos Korver en Hans Bakkers. Sinds 2015 zijn wij onderdeel van Unique, na een fusie met Unique en Creyf’s. Unique is uitzender van het eerste uur.

Wij reduceren CO2-uitstoot

Wij werken voor en met mensen. En we willen zo verantwoordelijk mogelijk werken. We reduceren onze CO2 uitstoot, gaan kinderarbeid tegen en omdat we technisch specialist zijn werken we samen met Stichting Gered Gereedschap.

Technicum: specialist in techniek
Voor ondernemend Nederland. En voor technisch personeel.
Daarom Technicum
Technisch specialisten vinden en bemiddelen is ons vak.

De beste vakmensen en meeste vacatures. Technicum denkt mee, schakelt mee en klaart de klus.

Certificaten
Meer dan alleen kennis en ervaring.

Wij staan voor kwaliteit. Door ons ABU-lidmaatschap en onze ISO-9001, VCU en NEN-4400 certificeringen.

Werken bij Technicum

Werken in een no-nonsense cultuur met verrassend veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld als consultant of manager. Werken met plezier. Daar geloven wij in. In een goede werksfeer en een collegiale cultuur. We gaan informeel met elkaar om. En verliezen daarbij het resultaat niet uit het oog. Werk aan morgen. We zien meer mogelijkheden voor jou, voor onze klanten en voor onze medewerkers Technicum gaat verder, samen met jou.

Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.