shadow

Wie zijn wij?

Wij zijn Technicum. Wij zijn de HR-specialist. Voor ondernemend Nederland. En voor technisch personeel. Wij kennen de markt en ons netwerk is professioneel. Want technisch specialisten vinden en binden is ons vak.

De vakgebieden van Technicum

Installatietechniek. Van tekening naar realisatie. U beweegt mee met de dynamiek van de techniek. Werktuigbouwkunde. Van metaal naar constructie. U zoekt specialistisch  technisch personeel. Bouw. Van ontwerp naar oplevering. U hebt vakkundig personeel nodig, voor het hele project. Telecom, Infra en Energie. Van aansluiten naar verbinden. Uw onderneming groeit en vernieuwt. Mobiliteit. Van stilstand tot beweging. U bent specialist in vervoer.

Werken bij Technicum

Werken in een no-nonsense cultuur met verrassend veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld als consultant of manager. 

Werken met plezier. Daar geloven wij in. In een  goede werksfeer en een collegiale cultuur. We gaan informeel met elkaar om.  En verliezen daarbij het resultaat niet uit het oog. Werk aan morgen. We zien meer mogelijkheden voor jou, voor onze klanten en voor onze medewerkers Technicum gaat verder, samen met jou.
Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.