shadow

Technisch specialisten vinden en binden is ons vak

Technicum is de toonaangevende HR-partner. Voor ondernemend Nederland. Technisch specialisten vinden en bemiddelen is ons vak. De beste vakmensen weten Technicum te vinden. Wij zijn actief in alle sectoren van de techniek.
Sinds 1986 zijn wij een begrip in techniek. Ons landelijk netwerk is groot en bij onze gespecialiseerde teams werken kenners op het gebied van werktuigbouwkunde, installatietechniek, bouw, mobiliteit en telecom, infra & energie. Wij spreken de taal van de markt en de taal van de ondernemers waarmee wij samenwerken. Wilt u weten wat wij doen? Bekijk hier onze diensten en hier onze vakgebieden.

De beste vakmensen weten Technicum te vinden

Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed. Wij leiden op. En wij regelen persoonlijke beschermingsmiddelen. We zorgen ervoor dat onze werknemers veilig kunnen werken met het juiste gereedschap. We begeleiden onze specialisten op de werkplek.

Technicum is onderdeel van Unique

Unique is de vooruitstrevende HR-partner voor ondernemend en werkend Nederland. Voor tijdelijk en vast personeel. Wij zijn actief in alle branches en vakgebieden. Van industrie tot zakelijke dienstverlening. Op de bouwplaats, aan de telefoon, op kantoor, tijdens een beurs of achter het stuur.

Werk aan morgen.

Technicum. Precies de goede dienstverlening

Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.