shadow

Technicum is HR-specialist sinds 1986

Technicum werd in 1986 opgericht door Jos Korver en Hans Bakkers. Sinds 2015 zijn wij onderdeel van Unique, na een fusie met Unique en Creyf’s.

Unique. Uitzendpartner van het eerste uur

Unique werd in 1972 opgericht door Alex Mulder. De organisatie ontwikkelde  zich in de afgelopen jaren van uitzendbureau tot HR-partner voor ondernemend en werkend Nederland.  Door de fusie met Creyf’s en Technicum  zijn onze mogelijkheden grenzeloos. We zijn er voor bedrijven en werkzoekenden in alle branches. Op de bouwplaats of in het callcenter. Voor een administratieve klus, tijdens een beurs. Of achter het stuur. Bekijk hier de site van Unique.

USG People N.V.

Unique staat aan de basis en is onderdeel van het beursgenoteerde USG People N.V.  USG People N.V. is één van de grootste HR dienstverleners op de Europese markt.

De voordelen van samenwerken met Technicum

Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.