shadow

Technicum is de specialist in techniek

Technisch specialisten vinden en binden is ons vak. Wij zijn actief in alle vakgebieden van de techniek. De consulenten op onze in uw vakgebied gespecialiseerde vestigingen hebben alle kennis in huis. En we vinden de beste vakmensen voor uw opdracht. Vast en tijdelijk.

Dit zijn onze kernactiviteiten:

Tijdelijk personeel. Uitzenden of detacheren. Voor een tijdelijke klus. Een opdracht op de bouwplaats of langs de weg. Technicum is de partner voor ondernemers die op zoek zijn naar tijdelijk personeel. Voor korte en lange termijn. En we hebben de beste vacatures in de techniek. Specialisten in nieuwbouw, renovatie, service en onderhoud. Bent u op zoek naar tijdelijk personeel?

Vast personeel. Wilt u vakkundig personeel direct zelf in dienst nemen? Dan werven wij de juiste specialisten voor u. Wij maken eerst een profiel van uw vacature en bedrijf. En daarna selecteren we de juiste kandidaten in onze database. Vakmensen met een passende opleiding en werkervaring. U hoeft alleen maar te kiezen. Bent u op zoek naar nieuw personeel?

U wilt dat uw salarisadministratie geolied loopt. Een goede salarisadministratie is van vitaal belang voor uw bedrijf en uw mensen. Maar ook complex en tijdrovend. U kunt uw salarisadministratie aan ons uitbesteden. Of wij nemen de arbeidsrisico’s van u over, dan kiest u voor payrolling. U beslist en wij verzorgen uw administratie, op basis van onze kennis en ervaring. Leest u hier meer.

Leerwerktrajecten. Opleiden en ervaring opdoen gaan hand in hand in bouw en techniek. Daarom zijn leerwerktrajecten de beste manier om nieuwe werknemers meteen aan de slag te kunnen laten gaan. Wij begeleiden leermeesters, bestellen lesmateriaal en controleren boekopdrachten. We voeren evaluatiegesprekken en vragen tentamens of examens aan. En wij regelen de administratie rond de opleiding. Op deze pagina staat alle informatie over de leerwerktrajecten van Technicum.

Projectmanagement. Bij de aanleg van wegen of in de bouw en utiliteitsbouwprojecten organiseert Technicum de uitvoering van uw project. Wij plannen de werkzaamheden en manschappen. En natuurlijk werken wij met gekwalificeerde vakmensen, die in dienst zijn van Technicum. Lees hier meer over projectmanagement.

Uitrusting en gereedschap. Wij zorgen wij voor veilige werkkleding, professionele persoonlijke beschermingsmiddelen, handgereedschap en technisch gereedschap. Voor tijdelijke en vaste klussen.Op deze pagina vindt u meer informatie.

In deze branches is Technicum specialist

De medewerkers van Technicum spreken de taal van markt. Want Technicum staat ondernemend Nederland bij in het vinden en ontwikkelen van technisch personeel. Wij werken met vier gespecialiseerde bedrijfsonderdelen, zo hebben we op iedere vraag een antwoord. In de werktuigbouwkunde, installatietechniek, bouw en op het gebied van telecom, infra & energie.

Installatietechniek

Voor banen en personeel in de installatietechniek. Onze mensen bewegen mee in de dynamiek van de techniek. Zij bouwen installaties, en zijn specialist in service en onderhoud. Lees hier meer over onze vacatures en diensten. Technicum installatietechniek.

Werktuigbouwkunde

Constructies, service en onderhoud voor de machine industrie, foodindustrie en scheepsbouw. Mensen die bouwen, bewerken en onderhouden. Specialisten met kennis van mechanische constructies. Meer informatie en vacatures vindt u hier.

Bouw

Voor kleine en grote projecten en van ontwerp naar oplevering. Wij kennen de beste civiele- en bouwspecialisten en wij hebben de kennis in huis om projecten te organiseren. Bij nieuwbouwprojecten. Tijdens renovatie of onderhoud. Of in de civiele betonbouw. Technicum bouw.

Telecom, infra en energie

Vakmensen die energie- en telecomnetwerken ontwerpen, bouwen, installeren, beheren en onderhouden en verbindingen leggen. Vacatures onder de grond of op grote hoogte. In de telecom, energie en infrastructuur . Lees hier meer over Technicum telecom, infra en energie.

Mobiliteit

Vacatures en tijdelijke en vaste vakmensen in de vervoersbranche. Wij kennen het materieel en de mensen die dat materieel maken en onderhouden. Technicum mobiliteit.
 

De voordelen van samenwerken met Technicum:

Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.