shadow

De toonaangevende partner in bouw en techniek. Onze missie en visie.

Wij zijn Technicum. Wij zijn de HR-specialist in bouw en techniek. Voor ondernemend Nederland. En voor technisch personeel. Wij kennen de markt en ons netwerk is professioneel. Want technisch specialisten vinden en binden is ons vak. Bekijk hier onze vacatures.

Maatwerk aan ondernemend en werkend Nederland. Onze missie.

Technicum is de toonaangevende partner in het bemiddelen, begeleiden en opleiden van werknemers in bouw en techniek. Wij leveren maatwerk aan ondernemend en werkend Nederland.

Gespecialiseerd in bouw en techniek. Onze visie. 

Wij zijn gespecialiseerd in bouw en techniek. Technicum speelt in op een dynamische arbeidsmarkt die steeds vraagt om andere kennis en kunde. Ons productportfolio is breed. Wij leveren toegevoegde waarde door de inzet van vakkennis en het bieden van maatwerk. Wij werven vakkundig technisch personeel, leiden op en begeleiden. Bekijk hier onze specialisaties.

Betrokken en betrouwbaar. Zo staan we in ons werk.

We zijn betrokken en betrouwbaar in alles wat we doen. We doen ons werk met passie en gedrevenheid. Bovendien zijn we resultaatgericht in het voltooien van iedere opdracht. We onderscheiden ons door kwaliteit en vakkennis.

Technicum is een specialisatie van Unique.

Unique is de vooruitstrevende HR-partner voor ondernemend en werkend Nederland. Wij maken elke dag het verschil door ons werk buitengewoon goed en snel te doen.

Werk aan morgen. Meer mogelijkheden, beter werk, iedere dag.

  • Unique gaat verder. Voor onze klanten, medewerkers en voor elkaar.
  • Unique inspireert. Helpt zoeken en vinden wat nodig is. Samen werken we aan de volgende stap.

Wij doen dit met plezier, deskundig en op maat.

Bekijk hier de website van Unique.

 
Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.