shadow

Duurzaamheid in werken, denken en uitvoeren. MVO.

Wij werken voor en met mensen. En we willen zo verantwoordelijk mogelijk werken. We reduceren onze CO2 uitstoot, gaan kinderarbeid tegen en omdat we technisch specialist zijn werken we samen met Stichting Gered Gereedschap.

Wij reduceren CO2-uitstoot

We verlagen onze CO2 footprint. En zijn klimaatneutraal door bijvoorbeeld ons leasewagenbeleid. We ‘vergroenen’ ons wagenpark. En we gebruiken uitsluitend papier met het FSC keurmerk, op het moment dat we papier nodig hebben. Want we digitaliseren alle administratieve processen.  Meer informatie? Lees het duurzaamheidsverslag van USG People.

Wij streven naar goed ondernemerschap

Uiteraard leven wij de regels rondom kinderarbeid na. En de leveranciers van ons gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen voldoen aan de ILO (International Labour Organisation). Ook voor producten die wij gebruiken om de veiligheid op de werkvloer te garanderen zijn wij er zeker van dat er geen sprake is van kinderarbeid. Niet in ons land en niet in het buitenland.

De voordelen van samenwerken met Technicum

Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.