shadow

Specialist in techniek

Technicum werd opgericht in 1986 en is vanaf dat moment de specialist in techniek.
Wij zijn landelijk actief en hebben alle kennis van de lokale markt. Wij maken elke dag het verschil door ons werk (buiten)gewoon goed en snel te doen. We werken met gespecialiseerde vestigingen. In de vakgebieden bouw, installatietechniek, werktuigbouwkunde, mobiliteit,  telecom, infra en energie. Wij kennen de projecten en vacatures in de techniek. Van Groningen tot Weert en van Alkmaar tot Enschede. Technicum heeft tijdelijke en vaste vacatures en projecten. En we zorgen niet alleen voor werk, we garanderen ook veiligheid op de werkvloer, en we leiden op. Bekijk hier onze specialisaties.

Werk aan morgen

Wij zien de wereld veranderen. En we zien veranderingen in de manier waarop werk wordt georganiseerd. We zien nieuwe mogelijkheden. We weten wat medewerkers van hun werk verwachten. En veranderingen vragen om een specialistische dienstverlening; deskundig, op maat en geïnteresseerd.

Technicum. Precies de goede dienstverlening

Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.