shadow

Technicum is een specialty van Unique

Technicum is een specialty van Unique. En Unique is de HR-partner van ondernemend Nederland. Samen zijn wij specialist.

Wat wij kunnen

Wij zijn mensenmensen. We zijn ondernemend, we zijn nieuwsgierig. Onze grootste kracht is onze verbeeldingskracht. Unique kijkt naar wat er is. En we kijken naar wat er kan komen, naar de wereld van morgen.

We zijn precies

We weten wat nodig is om succesvol te zijn. We weten hoe dun het lijntje is tussen goed en net niet goed. We weten hoe groot de impact van een nieuwe medewerker kan zijn. Daarom zijn we precies.

We zijn nieuwsgierig

Onbevangen nieuwsgierig. Naar hoe u werkt. Naar wat daar achter zit. Naar hoe het ook zou kunnen. Slimmer. Beter. Efficiënter. Onze nieuwsgierigheid drijft ons: we houden nooit op, we blijven altijd zoeken.

We delen

Om te komen tot bruikbare en effectieve oplossingen waarmee u uw werk beter kunt doen. We willen u inspireren. We helpen u zoeken en vinden wat u nodig heeft. Samen werken aan een volgende stap.

Meer lezen over Unique?

Hoe wij dit doen

  • Unique gaat verder. Voor onze klanten, medewerkers en voor elkaar. Op de bouwplaats, aan de telefoon, in een kantoor, tijdens een beurs of achter het stuur. De juiste persoon op de juiste plek. Een uitgekiend en op maat gesneden opleidingsprogramma. Een beter georganiseerd werkproces.
  • Unique inspireert. Helpen zoeken en vinden wat nodig is. Samen werken we aan de volgende stap. Wij verrassen door origineel te zijn. En altijd met een kunstzinnig tintje.
  • Met elkaar. Wij delen kennis en werken samen. Door te delen ontstaat nieuwe kennis,  ontstaan nieuwe inzichten en verrassende oplossingen. Met elkaar weten we meer. En met elkaar zien we meer.
Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.