shadow

Werken bij Technicum

Ben jij op zoek naar een baan met verrassend veel mogelijkheden?
Werken met plezier. Daar geloven wij in. In een  goede werksfeer en een collegiale cultuur. We gaan informeel met elkaar om.  En verliezen daarbij het resultaat niet uit het oog. Werk aan morgen. We zien meer mogelijkheden voor jou, voor onze klanten en voor onze medewerkers Technicum gaat verder, samen met jou. Wij maken elke dag het verschil door ons werk (buiten)gewoon goed en snel te doen.

Als consultant of manager werk je dagelijks samen met opdrachtgevers en werknemers in de installatietechniek, werktuigbouwkunde, bouw, telecom, infra & energie of mobiliteit.  Je werft en selecteert vaste en tijdelijke medewerkers. Voor onze klanten ben je de specialist met kennis over personele vraagstukken op bijvoorbeeld de bouwplaats, bij de aanleg van wegen of in de bouw en bij het onderhoud van machines en vervoersmiddelen. Iedere dag ontmoet je andere mensen en ben je bezig met andere zaken. Ben jij resultaatgericht en gedreven? Hier vind je onze vacatures: werken bij Technicum.

Verassend veel mogelijkheden voor de toekomst

Door middel van cursussen, coaching en trainingen leer je steeds over de branche waarin wij werken, en over Technicum en de mogelijkheden die Technicum jou biedt. Ons opleidingsprogramma en jouw ambities maken het mogelijk dat jij je binnen Technicum verder kunt ontwikkelen. Bijvoorbeeld als senior consultant, manager of fieldmanager. Hier lees je meer over Technicum.

Technicum en Unique

Technicum is met een landelijke dekking in Nederland al ruim 20 jaar specialist in de techniek en bouw. Sinds 2015 zijn wij onderdeel van Unique. En samen met Unique horen wij bij het beursgenoteerde USG People. Bekijk hier de overige vacatures die open staan bij USG People.

De voordelen van werken bij Technicum

Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.