shadow

Zie je een vacature die precies bij jou past?

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven en ambitieuze mensen, met ondernemerschap. Nieuwe collega’s die net als wij specialist willen worden in techniek. Op onze vestigingen of op het hoofdkantoor. Heb je de juiste vacature gevonden? Reageer dan hier. En hoe gaat het dan verder?

Onze recruiters bekijken jouw sollicitatie

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie van ons. Eerst kijken onze recruiters of jouw gegevens passen bij de vacature waarop je hebt gereageerd. Daarna laten we je weten of  je wordt uitgenodigd voor een gesprek. De sollicitatieprocedure bij Technicum bestaat uit drie gespreksronden. Kort na of tijdens elk gesprek laten wij je weten of je verder kunt naar de volgende ronde.

Het eerste gesprek

Het eerste gesprek vindt plaats in Almere, op ons hoofdkantoor. Je spreekt met een corporate recruiter. De inhoud van de vacature wordt besproken, net zoals de arbeidsvoorwaarden. Je maakt een online assessment tijdens het gesprek. De uitslag van deze test wordt direct besproken en zal mee worden genomen in het vervolg van de sollicitatieprocedure, en voor het vervolg van een loopbaan bij Technicum. Voor management vacatures wordt er een extern assessment afgenomen.

Het tweede gesprek

Dit gesprek voer je op de vestiging, met de vestigingsmanager die een vacature heeft. Je bespreekt de functie, en het werk op de vestiging. Nu heb je een indruk van de werkplek.

Het derde gesprek

Tijdens dit gesprek spreek je een regiomanager en vestigingsmanager. Solliciteer je op een management functie, dan spreek je met de directeur en regiomanager.  Tijdens dit gesprek wordt er gesproken over de arbeidsvoorwaarden. Het derde gesprek is het afrondende gesprek. Tijdens of kort na het gesprek laten wij je weten of je onze nieuwe collega wordt.
Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.