shadow

Technicum als werkgever

Werken in een no-nonsense cultuur met verrassend veel mogelijkheden.
Kenmerkend voor Technicum is onze no-nonsense cultuur en de vrijheid die je hebt om je functie zo goed mogelijk in te vullen. Als consultant of manager werk je dagelijks samen met opdrachtgevers en werknemers in de installatietechniek, werktuigbouwkunde, bouw, telecom, infra & energie en mobiliteit. Je werft en selecteert vaste en tijdelijke medewerkers. Voor onze klanten ben je de specialist met kennis van personele vraagstukken voor bijvoorbeeld op de bouwplaats, bij de aanleg van wegen of in de bouw en bij het onderhoud van machines en vervoersmiddelen. Iedere dag ontmoet je andere mensen en ben je bezig met andere zaken. Ben jij resultaatgericht en gedreven? Dit zijn onze vacatures: vacatures werken bij Technicum.

Verrassend veel mogelijkheden voor de toekomst

Door middel van cursussen, coaching en trainingen leer je steeds over de branche waarin wij werken, en over Technicum en de mogelijkheden die Technicum jou biedt. Ons opleidingsprogramma en jouw ambities maken het mogelijk dat jij je binnen Technicum verder kunt ontwikkelen. Bijvoorbeeld als senior consultant, manager of fieldmanager. Hier lees je meer over Technicum: link naar Over Technicum.

Technicum en Unique

Technicum is met een landelijke dekking in Nederland al ruim 20 jaar specialist in de techniek en bouw.. Sinds 2015 zijn wij onderdeel van Unique. En samen met Unique horen wij bij het beursgenoteerde USG People. Bekijk hier de overige vacatures die open staan bij USG People.

De voordelen van werken bij Technicum

Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.