shadow

Disclaimer

Wij verzoeken je onderstaande informatie en voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Door deze site te raadplegen, stem je automatisch in met deze voorwaarden.
De pagina's en overige inhoud van onze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten van de website zijn eigendom van Technicum Nederland. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, overgedragen, gedistribueerd, gepubliceerd of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming van Technicum Nederland. Wijziging van de inhoud is uitdrukkelijk verboden. Sommige delen van de website bevatten beelden die onder het auteursrecht van de relaties van Technicum Nederland vallen.  

Tenzij anders aangegeven zijn de handelsmerkrechten van Technicum Nederland van toepassing op alle merken die op onze website worden getoond. Dit betreffen onder andere alle merken en logo's van Technicum Nederland. Het gebruik van deze merken is niet toegestaan zonder voorafgaande, schrijftelijke toestemming van Technicum Nederland.

Technicum Nederland wijst alle aansprakelijkheid jegens elke partij af voor mogelijke directe, indirecte, bijzondere of gevolgschade, hetzij enige andere schade ontstaan door het gebruik van onze website of de inhoud daarvan, dan wel door de onmogelijkheid om hiervan gebruik te maken of van alle andere websites die via hyperlinks aan onze website zijn gekoppeld.

De informatie die op onze website wordt verstrekt, kan elke moment zonder voorafgaande mededeling of verplichting worden gewijzigd.

Deze voorwaarden zullen in elk opzicht uitsluitend en exclusief onderhevig zijn aan de Nederlandse wetgeving.

Voor vragen over deze pagina kunt u contact met ons opnemen via info@technicum.nl.
Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.