Holiday Ice Logo

Werken als onderhoudsmonteur

Kom met ons in contact en kijk of Holiday Ice wat voor je is.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Wat doet de onderhoudsmonteur

Als onderhoudsmonteur heb je een ontzettend belangrijke rol binnen Holiday Ice. Het bedrijf is ontzettend technisch ingericht en dat merk je zeker. Je houdt je natuurlijk bezig met de technische staat van de machines en apparatuur waarmee de 500.000.000 ijsjes per jaar worden geproduceerd. Denk hierbij aan periodiek onderhoud en het oplossen van storingen. Dit zijn niet alleen productiemachines, maar ook gerobotiseerde lijnen die bijvoorbeeld voor het inpakken zorgen. Erg gaaf en dat maakt het takenpakket van de Technische Dienst ook zo ontzettend breed.

Ombouwen van productielijnen.

De Technische Dienst wordt soms ook ingezet bij het ombouwen van productielijnen. Omstelling bij Holiday Ice betekent ook een stukje fijnafstelling en dat is soms best een uitdaging. Dit ligt in eerste instantie bij de Operator, maar de onderhoudsmonteur kan gevraagd worden om te helpen.

Procesoptimalisatie

Als onderhoudsmonteur zie je natuurlijk ook veel oplossingen voor verbeteringen in het proces en daar zit dan ook de kracht van de Technische Dienst van Holiday Ice. De organisatie kent een vrij platte en laagdrempelige structuur. De directeur zie je geregeld over de werkvloer lopen en ook bij de collega's van andere afdelingen kun je zo binnen lopen. Heel handig als jij potentiële optimalisaties ziet en die door wilt geven. Jouw kennis en inzichten zijn ontzettend waardevol.

Wil je meer informatie of je aanmelden?