shadow

De dienstverlening van Technicum

Wij zijn Technicum. Technicum is specialist in het vinden en bemiddelen van technisch personeel. Dit is onze dienstverlening.

Bent u direct op zoek naar een tijdelijke werknemer? Of heeft u voor een project juist voor de langere termijn vakmensen nodig? Wilt u uw nieuwe specialisten meteen bij u in dienst nemen? Of wacht u liever tot uw nieuwe technische personeel de juiste opleiding heeft afgerond? De dienstverlening van Technicum is breed. Voor al uw vragen op HR-gebied hebben wij de juiste oplossing.


Tijdelijk personeel. Uitzenden en detacheren

Soms hebt u opeens direct iemand nodig. Zodat een klus snel afgerond kan worden. Of omdat u nieuwe projecten hebt aangenomen. Voor de lange of korte termijn: u werkt samen met Technicum op het moment dat u op zoek bent naar tijdelijk personeel met vakkennis. Meer weten over uitzenden of detacheren via Technicum? Heeft u vragen of vacatures? Kijkt u dan hier.

Vast personeel. Werving en selectie

Technicum helpt u bij het vinden van de beste specialisten. Vakmensen die uw bedrijf willen laten groeien alsof zij zelf aan het roer staan. Wij selecteren de beste kandidaten. En u hoeft alleen maar een keuze te maken. Bent u op zoek naar nieuw vast personeel? Hier leest u meer!

Payrolling

Wij verzorgen uw salarisadministratie op basis van onze ervaring. En we nemen de arbeidsrisico’s van u over. Omdat een goede salarisadministratie van vitaal belang is voor uw bedrijf en mensen. Maar ook complex en tijdrovend is. Wil u meer weten over Payrolling via Technicum? Meer informatie vindt u hier.

Project coördinatie

Grote en kleine projecten kunt u uitbesteden. Technicum organiseert de personele uitvoering. Wij plannen manschappen en stellen de ploegen samen. Wij bewaken de voortgang en veiligheid en kwaliteit. En wij werken samen met gekwalificeerd personeel. Heeft u een project voor ons? Kijkt u dan op deze pagina!

Opleiding en training

Opleiden en trainen zijn een vast onderdeel van de dienstverlening van Technicum. Omdat in de techniek de juiste diploma’s en certificaten van wezenlijk belang zijn om veilig te kunnen werken. En omdat wij samenwerken met vakspecialisten. Op de werkvloer en op onze vestigingen. Wilt u meer weten over onze opleidingen en trainingen?

Leerwerktrajecten

Leerwerktrajecten zijn de beste manier om nieuwe werknemers tijdens hun opleiding al direct in dienst te nemen. Technicum verzorgt de begeleiding, het lesmateriaal en controleert de opdrachten. U heeft een vacature en ruimte voor en leerwerktraject. Wij zorgen voor de juiste kandidaat. Hier leest u meer over de begeleiding van Technicum tijdens het leerwerktraject.

De voordelen van samenwerken met Technicum

Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.