shadow

Technicum neemt het leerwerktraject van u over

Nieuwe specialisten leren hun vak op de werkvloer. Technicum begeleidt deze mensen tijdens het leerwerktraject.

U werkt nu samen met vakmensen die ervaring hebben in het werk dat zij doen. Maar voor de toekomst van uw bedrijf zijn ook starters belangrijk. Opleiden en ervaring opdoen gaan hand in hand in uw branche. Daarom zijn leerwerktrajecten de beste manier om nieuwe werknemers meteen aan de slag te laten gaan. Tijdens het werk leren werknemers praktische zaken die op school niet aan bod komen. En de kennis van school kan juist weer toegepast worden op de werkvloer. Het leerwerktraject zelf kunt u uit handen geven.  Samen zorgen wij ervoor dat jong talent van nu klaar staat voor de toekomst. Ook uw toekomst.

Wij vinden de juiste kandidaat voor uw vacature

Technicum is specialist in het vinden en bemiddelen van tijdelijk en vast personeel. Kandidaten die nog bezig zijn met hun opleiding begeleiden we bovendien tijdens het leerwerktraject. We bestellen lesmateriaal en controleren boekopdrachten en praktijkopdrachten. Op de werkvloer helpen we onze kandidaten om in praktijk te brengen wat zij op school leren. We voeren evaluatiegesprekken en vragen tentamens of examens aan. En wij regelen de administratie rond de opleiding. 

Ook na de opleiding blijven wij verantwoordelijk voor de opleidingen en het up-to-date houden van de kennis van onze medewerkers. We verzorgen cursussen en bieden opleidingen aan.  Voor iedere vacature vinden wij de juiste kandidaat. En door middel van het leerwerktraject zorgen wij voor uw toekomstige vakspecialistische personeel.

Wat wij organiseren tijdens het leerwerktraject

  • Lesmateriaal
  • Onderwijs op de werkplek
  • Evaluatiegesprekken 
  • Aanvragen van tentamens en examens
  • Controle van (boek)opdrachten

Hebt u een vraag of vacature? Neem dan contact met ons op!

De brede dienstverlening van Technicum

Wij zijn HR-specialist en specialist in het vinden en bemiddelen van technisch personeel. Heeft u tijdelijke vacatures of wilt u meer weten over onze opleidingen en trainingen? Dit zijn onze andere vormen van dienstverlening:
Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.