shadow

Technicum kent het belang van een goede opleiding

Technicum verzorgt de opleidingen van het personeel dat bij u de klus klaart.
De beste mensen vinden Technicum. En wij werken samen met gerenommeerde technische organisaties. Omdat de techniek steeds in beweging is vinden wij de juiste opleidingen van groot belang. Voor het personeel op onze vestigingen. En voor het tijdelijke en vaste personeel dat via Technicum bij u aan het werk is. Wij werken samen met ROC’s en andere bekende en erkende opleidingsinstituten in de techniek.

Onderwijs tijdens of vooraf het werk

De vakmensen die via Technicum werken krijgen steeds de mogelijkheid om passende opleidingen te volgen. Bijvoorbeeld tijdens het leerwerktraject als de juiste kandidaat voor u nog geen afgeronde opleiding heeft. Of mbo opleidingen. Wij vergoeden deze opleidingen geheel of gedeeltelijk. En we begeleiden mensen bij het halen van een ervaringscertificaat. En iedere tijdelijke of vaste specialist die via Technicum werkt heeft de mogelijkheid om via ons de juiste veiligheidscertificaten te halen. Zo zorgen wij ervoor dat uw huidige personeel of het personeel in de toekomst precies de goede kennis meebrengt. Wil u meer weten? Neemt u dan contact op met de vestiging!

Voor iedere sector een passend opleidingsaanbod

Omdat Technicum specialist is in verschillende sectoren is ons opleidingsaanbod ook toegespitst op die specialisaties. Wij geven u voorbeelden:

  • Werktuigkundige opleidingen: Co2 lassen, TIG lassen, hydrauliek & pneumatiek, CNC programmeren.
  • Opleidingen in de installatietechniek: GAWALO, kunststoflassen.
  • In de bouw.  Technicum Bouw is erkend leerbedrijf bij Fundeon. BBL-opleidingen en aanvullende vakopleidingen. Wij zijn lid van Civilion voor het opleiden van vaklieden in de civiele betonbouw. 
  • Telecom, Infra en energie: wij werken samen met ROC’s en gerenommeerde gespecialiseerde opleidingsinstituten.

Online trainingen via GoodHabitz

Wij bieden onze medewerkers kosteloos online trainingen aan. Deze opleidingen biedt werknemers de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen op bijvoorbeeld het gebied van talentontwikkeling. Of conflictbeheersing. Wij bieden onze werknemers de mogelijkheid om online certificaten te halen. Maar misschien wilt u binnen uw organisatie ook gebruik maken van het opleidingsaanbod? Ook dan neemt u contact op met de vestigingen.

De brede dienstverlening van Technicum

Wij zijn HR-specialist en specialist in het vinden en bemiddelen van technisch personeel. Heeft u tijdelijke vacatures of wilt u meer weten over onze opleidingen en trainingen? Dit zijn onze andere vormen van dienstverlening:

Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.