shadow

Payrollmedewerkers in goede handen bij Technicum

U beslist zelf welke mensen er tijdens uw projecten voor u werken. Wij nemen de arbeidsrisico’s en verloning van u over.
U werft uw vakspecialisten zelf. Bijvoorbeeld omdat u deze mensen al kent. Of omdat u graag zelf uw werving en selectie doet. Tegelijkertijd wilt u de verloning van uw mensen het liefst uit handen geven aan andere specialisten. Daarom neemt u contact op met Technicum.

Uw medewerkers in goede handen

Met payrolling zorgen wij voor de verloning van uw medewerkers. Wij zijn werkgever en we begeleiden onze medewerkers ten minste tot het einde van de opdracht. We zorgen voor het juiste gereedschap. En voor passende persoonlijke beschermingsmiddelen. Zo houdt u maximale flexibiliteit, beperkt u risico’s en bespaart u kosten. Uw vakmensen werken op uw projecten. Wij zorgen ervoor dat iedereen juist en tijdig wordt uitbetaald. Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met uw contactpersoon of een vestiging van Technicum.

Payroll via Technicum. Dit is wat wij voor u doen

  • Technicum is werkgever.
  • Tijdige en juiste salarisbetaling.
  • Verzuimregistratie.
  • Belastingafdrachten.
  • Reserveren vakantiegelden.

De brede dienstverlening van Technicum 

Wij zijn HR-specialist en specialist in het vinden en bemiddelen van technisch personeel. Heeft u tijdelijke vacatures of wilt u meer weten over onze opleidingen en trainingen? Dit zijn onze andere vormen van dienstverlening:

Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.