shadow

Project coördinatie

Grote en kleine projecten kunt u uitbesteden. Technicum organiseert het personeel. In de infrastructuur. Het bouwen van utiliteitsprojecten en civiele projecten. In de techniek. Technicum organiseert de personele uitvoering van uw project.

Dit is wat wij doen:

  • Wij plannen en organiseren de manschappen.
  • Stellen ploegen samen (dit zijn vaak teams die regelmatig samenwerken).
  • Wij bewaken de voortgang.
  • En we stellen kwaliteit en veiligheid consequent voorop.

Zo organiseren wij uw projecten.

Eerst verdiepen wij ons in uw project. Daarna kijken we welke mensen het beste passen bij de werkzaamheden. Technicum heeft een personeelsbestand met vakmensen die gedetacheerd worden op locatie en een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd hebben via Technicum. Deze specialisten bouwen bijvoorbeeld bruggen of panden. Ze zijn in het bezit van passende persoonlijke beschermingsmiddelen, hebben de juiste certificaten en de mogelijkheid om de best passend opleidingen te volgen. Wij begeleiden hen tijdens, voor en na het project. 
Een voorbeeld van een succesvol project is de verbreding van de kunstwerken langs de N33. Wilt u meer weten over dit traject?

De brede dienstverlening van Technicum

Wij zijn HR-specialist en specialist in het vinden en bemiddelen van technisch personeel. Heeft u tijdelijke vacatures of wilt u meer weten over onze opleidingen en trainingen? Dit zijn onze andere vormen van dienstverlening:
Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.