shadow

Tijdelijk personeel

Wij zijn specialist in het vinden bemiddelen van tijdelijk technisch personeel. Soms hebt u opeens precies de juiste vakmensen nodig. Of u zoekt voor de duur van een project de juiste specialist.
Steeds meer technische bedrijven werken met een flexibele schil voor bijvoorbeeld tijdelijke projecten. Of omdat er het ene moment nu eenmaal meer opdrachten zijn dan het andere moment. Voor tijdelijk personeel werkt u samen met Technicum. Wij kennen de beste vakspecialisten voor korte of lange opdrachten. Wij zijn topwerkgever in de techniek.

Uitzenden. U wilt snel schakelen

Soms hebt u opeens iemand nodig. Zodat een klus snel afgerond kan worden. Of omdat u nieuwe projecten hebt aangenomen. Is het tijdens de vakantieperiode toch opeens heel druk? U werkt samen met Technicum op het moment dat u op zoek bent naar tijdelijk personeel met vakkennis.

Wat wij doen

De medewerkers op de vestigingen van Technicum kennen uw branche en de vraagstukken die uw branche horen. Daarnaast kennen technisch vakmensen Technicum. Wij vinden snel de juiste werknemers voor uw tijdelijke klus. En we zorgen voor persoonlijke beschermingsmiddelen, A-merk gereedschap en werkkleding. Daarnaast begeleiden wij onze vakmensen door middel van opleidingen en certificaten. Hebt u een vacature of vraag? Neemt u dan contact op met de juiste vestiging van Unique.
 

Detacheren. Vakmensen voor een vaste periode

U zoekt vakmensen voor een tijdelijk project of een vaste periode. Of u hebt behoefte aan een flexpool met liefst voor u bekende specialisten. Betrouwbare mensen die u in kunt schakelen voor die die specifieke opdracht.

U werkt samen met Technicum

Gedetacheerde medewerkers die bij uw bedrijf via Technicum werken hebben een contract bij Technicum. Voor bepaalde of onbepaalde tijd, met een marktconform salaris. Wij bieden de mensen die bij uw bedrijf werken zekerheid. En ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Wij geven loopbaanadvies, maken persoonlijke ontwikkelingsplannen en bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. De vakkennis van onze specialisten op de vestiging of bij uw bedrijf is altijd up-to-date. Zo flexibiliseren wij uw personeelsbestand. Heeft u vragen of een vacature?

De brede dienstverlening van Technicum 

Wij zijn HR-specialist en specialist in het vinden en bemiddelen van technisch personeel. Heeft u tijdelijke vacatures of wilt u meer weten over onze opleidingen en trainingen? Dit zijn onze andere vormen van dienstverlening:

Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.