shadow

Werving en selectie

Technicum selecteert voor u de beste vakspecialisten. Werknemers die uw bedrijf laten groeien alsof zij zelf aan het roer staan.
U hebt een vacature en u wilt de beste kandidaat direct in dienst nemen. Omdat u op zoek bent naar een specialist. Of omdat u behoefte hebt aan zekerheid. Technicum selecteert de beste kandidaten voor u. Wij hebben jarenlange ervaring in het vinden en bemiddelen van de juiste vakmensen. Daarom weten werknemers ons feilloos te vinden. Wij maken de eerste selectie. En u hoeft alleen maar een keuze te maken.

Zo werkt het

Wij verdiepen ons in uw organisatie en maken een profiel van uw vacature. Vervolgens raadplegen wij ons bestand van werkzoekende specialisten. Of we zetten ons netwerk in om de beste werknemers te bereiken. Zo komen we tot een eerste selectie. U hoeft alleen maar een gesprek te voeren en een keuze te maken. Uw nieuwe vakspecialist komt daarna bij u in dienst. Bent u op zoek naar een nieuwe collega of wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met onze vestiging.

De brede dienstverlening van Technicum

Wij zijn HR-specialist en specialist in het vinden en bemiddelen van technisch personeel. Heeft u tijdelijke vacatures of wilt u meer weten over onze opleidingen en trainingen? Dit zijn onze andere vormen van dienstverlening:
Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.