shadow

Hypotheek voor flexkrachten

Met de huidige arbeidsmarktontwikkelingen is het lastig om een hypotheek af te sluiten. Werkgevers bieden minder vaak een vast contract aan en werknemers kiezen vaker voor het bestaan van freelancer, uitzendkracht of zzp’er. Wat dan als een flexkracht wel een hypotheek wil afsluiten en aan bepaalde voorwaarden van de bank moet voldoen? Dan helpt Unique de flexkracht verder.

Unique is de samenwerking aan gegaan met Intelligence Group, De Hypotheekshop en Huis & Hypotheek. Voor de flexkracht die via Unique werkt is er nu de mogelijkheid om de kansen op de arbeidsmarkt, en dus op een hypotheek, te meten. Door middel van een online test wordt er gekeken naar het arbeidsverleden, ervaring, huidige functie en toekomstperspectief. Met het rapport dat hieruit komt, maakt de flexkracht een afspraak met een hypotheekadviseur van De Hypotheekshop of Huis & Hypotheek. Samen bespreekt hij of zij de mogelijkheden voor een hypotheek.

Het initiatief biedt grote mogelijkheden voor de flexkrachten van Unique om zowel zakelijk als privé te werken aan morgen en draagt bij aan goed werkgeverschap. 


Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.