shadow

Technicum als partner

Specialisten in installatietechniek en werktuigbouwkunde. Mobiliteit en bouw. En telecom, infra en energie.

Wij hebben kennis en ervaring in de techniek. Omdat we een landelijk netwerk hebben met consultants die een achtergrond hebben in de techniek. Omdat onze vaste en tijdelijke werknemers specialisten zijn.  En omdat we samenwerken met grote en kleine ondernemingen in uw branche. Met u. Ons uitgangspunt is dat wij altijd waar maken wat wij beloven. Als ondernemers. En daarom willen wij weten wat uw wensen zijn.

 

De specialisaties van Technicum

Wij kennen de beste mensen in de vijf werkgebieden waarin wij actief zijn. Vakmensen met ruime kennis van uw vakgebied. Onze consultants kennen de dynamiek van:

Wij vervullen uw vacatures. Plannen uw projecten. Zorgen voor opleidingen en certificaten. En voor passende persoonlijke beschermingsmiddelen en A-merk gereedschap. Meer informatie over onze specialismes en vakgebieden leest u hier.

Technicum is onderdeel van Unique

Unique is de vooruitstrevende HR-partner voor ondernemend en werkend Nederland. Voor tijdelijk en vast personeel. Wij zijn actief in alle branches en vakgebieden. Van industrie tot zakelijke dienstverlening. Op de bouwplaats, aan de telefoon, op kantoor, tijdens een beurs of achter het stuur. Wilt u meer weten over Unique? Kijkt u dan hier.

De voordelen van samenwerken met Technicum

Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.