shadow

Specialist in vijf werkgebieden binnen de techniek

Sinds 1986 maken wij waar wat wij beloven. Voor aansprekende partners in de techniek.
Als volwaardige HR-partner kennen wij uw vakgebied. Onze consultants hebben kennis van uw projecten en opdrachten. Wij spreken de taal van de markt. En ons dienstenpakket voorziet in alle HR-wensen. Wij kennen de beste tijdelijke of vaste vakmensen. We leiden op, zorgen voor veiligheid en kwaliteit. Wij bewegen mee in de dynamiek van de techniek. Vanuit vijf werkgebieden.

Partner in de installatietechniek. Van tekening naar realisatie.

Technicum is uw partner tijdens grote en kleine projecten. Op iedere locatie. Wij hebben precies de goede vakmensen in huis, tijdelijk en vast. Zij zijn specialist in het bouwen van werktuigbouwkundige installaties en elektrotechnische installaties. En vanzelfsprekend ook in service en onderhoud.

Dynamisch in de werktuigbouwkunde

Van metaal naar constructie. U werkt met een flexibele schil van gespecialiseerde vakmensen. Mensen die bij Technicum in dienst zijn en voor korte of lange termijn een bijdrage leveren aan het succes van uw bedrijf. Specialisten in de scheepsbouw en machinebouw. Vakmensen met kennis van metaalbewerking en de foodindustrie. Die constructies maken. Tijdelijke of vaste medewerkers met kennis van service en onderhoud. Heeft u vragen, of een vacature? Hier leest u meer over onze dienstverlening.

Wij kennen alle aspecten van de werktuigbouwkunde, net als onze partners. 

Bouw. Partner van ontwerp naar oplevering

Wij zijn specialist. Omdat onze partners vakkundig personeel nodig hebben, voor het hele project. Wij kennen vakkundig personeel, voor kleine en grote projecten. De beste civiele- en bouwspecialisten. Wij hebben de kennis in huis om projecten te organiseren en uit te voeren. In de civiele betonbouw, utiliteitsbouw, industriële bouw en woningbouw. Heeft u vragen of vacatures? Wij vertellen u graag meer, hier staan onze contactgegevens.

Wij werken samen met BAM. Bijvoorbeeld aan het project N33. De vakmensen van Technicum verzorgden de verbreding van 30 kunstwerken: bruggen, aquaducten, viaducten, ecoducten, onderdoorgangen en fietstunnels. Langs 70 kilometer snelweg. Bekijk hier de video over dit project.

Telecom, infra en energie. Van aansluiting naar verbinding

Wij kennen de beste technisch specialisten, die energie- en telecomnetwerken bouwen. Installeren, beheren en onderhouden. Onder de grond, net boven de grond of op grote hoogte. Technisch specialisten, engineers, werkvoorbereiders en projectleiders. En naast de beste vakmensen zorgen wij voor passende persoonlijke beschermingsmiddelen en A-merk gereedschap. Wij bieden opleidingen aan en geven mensen de mogelijkheid om de juiste certificaten te halen. Heeft u vragen of vacatures? Hier leest u meer over Technicum Telecom, infra en energie.

Mobiliteit. Van stilstand naar beweging

Omdat bewegend materiaal zo kort mogelijk stil mag staan werkt u samen met Technicum. Onze specialisten bouwen met u treinstellen, bussen , metro’s, railinfrastructuur, bedrijfswagens of trams. En onderhouden uw vervoersmiddelen. Omdat uw werkzaamheden divers zijn hebt u steeds behoefte aan flexibel personeel. Aan het juiste personeel voor uw projecten. Technicum is HR-specialist in de vervoersbranche. Heeft u een vacature of vraag? Hier leest u meer over Technicum mobiliteit. 

Technicum werkt samen met vervoersbedrijf  GVB. Onze onderhoudsmonteurs en servicemonteurs lossen storingen op. En zij verzorgen het onderhoud van de metro’s en trams van GVB.
Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.