shadow

Peoplebusiness

U wilt uw organisatie laten groeien en het beste uit uw mensen halen. Goed werkgeverschap is daarom belangrijk voor u. Voor ons ook. Ons doel is om de HR-partner van ondernemend Nederland te zijn. En daarom is er Peoplebusiness, een inspiratieplatform voor ondernemers. Een platform met dagelijks nieuwe relevante informatie voor u. Informatie over kansen in de markt. En inspiratie over de manier waarop u het beste uit uw mensen kunt halen. Neem gratis een abonnement op ons magazine. Of meld u aan voor de nieuwsbrief. Een goede partner deelt zijn of haar kennis.

Ieder kwartaal een magazine vol verdieping

Als abonnee van Peoplebusiness ontvangt u vier keer per jaar het Peoplebusiness magazine. In dit magazine gaan wij dieper in op onderwerpen waarover u misschien al las op www.peoplebusiness.nl.

Ondernemers vertellen over hun praktijkervaringen. Experts adviseren u over uiteenlopende onderwerpen en de meest invloedrijke trends en ontwikkelingen in HR. En u bent altijd op de hoogte van belangrijke wijzigingen in wet- en regelgeving.

Peoplebusiness heeft een online platform. En een magazine. Maar ook op Twitter en LinkedIn vindt u informatie. Neem nu kosteloos een abonnement op Peoplebusiness!

Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.