shadow

Kwaliteit en veiligheid

In uw onderneming wordt veilig gewerkt. Daarom wilt u dat ook tijdelijke werknemers voorzien zijn van passende beschermingsmiddelen en in het bezit zijn van de juiste certificaten.
U wilt dat iedereen veilig kan werken. Vooral in de bouw en techniek is een veilige werkomgeving van groot belang. Dat geldt voor uzelf, en voor uw vaste personeel. Maar u maakt ook gebruik van een flexibele schil. Of u schakelt zo nu en dan technische specialisten in voor tijdelijke klussen. Hoe zorgt u ervoor dat ook dat personeel met veilig en professioneel gereedschap werkt? Of goed beschermd is tijdens het werk? De specialisten van Technicum brengen meer mee dan kennis en ervaring.
Wij zorgen voor veilige werkkleding, professionele persoonlijke beschermingsmiddelen, handgereedschap en elektrisch gereedschap. En als u dat wenst komen onze vakmensen voorrijden in een voor de opdracht geschikte leaseauto. Wilt u meer weten over de kwaliteitseisen waaraan wij voldoen? Neemt u dan contact op met uw contactpersoon op de vestiging.
 

Kwaliteit. De juiste certificaten

Naast de beste uitrusting staan wij als volwaardige HR-partner bovendien ook zelf in voor kwaliteit. Bijvoorbeeld door ons ABU-lidmaatschap en onze ISO-9001, VCU en NEN-4400 certificering. Wij flexibiliseren uw personeelsbestand en zorgen ervoor dat uw opdrachten veilig en succesvol worden uitgevoerd. Wilt u meer weten over onze certificaten? Kijkt u dan hier.
Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.