shadow

Bent u op zoek naar tijdelijke of vaste technische specialisten?

U bent op zoek naar tijdelijk of vast technisch personeel. Wij kennen uw markt en ons netwerk is professioneel. Plaatst u hier uw vacature en wij gaan meteen aan het werk.
Wij kennen de beste technische vakmensen in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Mobiliteit en in de Bouw. In Telecom, Infra en Energie.

Zo werken wij

Na het plaatsen van uw vacature nemen wij contact met u op om de details te bespreken. Binnen 24 uur ontvangt u van ons onze meest geschikte kandidaten. Hebben wij de juiste kandidaten niet binnen 24 uur beschikbaar? Dan hoort u dat ook tijdig van ons. Want wij vinden het belangrijk dat u weet waaraan u toe bent. Ook qua kosten. Wij selecteren de meest geschikte kandidaten en u beslist.

Wij maken de eerste selectie. En u beslist wie u uit wilt nodigen voor een gesprek. En met welke vakmensen u wilt samenwerken. Tijdens elk project en voor iedere vacature. Neemt u liever eerst contact op met een vestiging?
Dan zoekt u hier de gegevens op.

Plaats uw vacature of laat ons contact met u opnemen

Laat uw gegevens achter via het onderstaande formulier en wij bellen u binnen 48 uur terug om antwoord te geven op uw vragen. Uiteraard kunt u ook direct uw vacature bij ons achter laten!

In ons privacy statement kunt u nalezen hoe uw gegevens worden verwerkt.
 
Geslacht

Neem contact met mij op:
Neem contact met mij op


Upload functieprofiel (optioneel)
Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.