shadow

Werkgebieden

Technicum is specialist in de installatietechniek en werktuigbouwkunde. In de Bouw, Telecom, Infra en Energie. En in Mobiliteit.

Installatietechniek. Van tekening naar realisatie

U beweegt mee met de dynamiek van de techniek. En daarom hebt u regelmatig personeel nodig voor kleine of grote projecten. Wij kennen precies de goede vakspecialisten. Mensen die elektronische en werktuigbouwkundige installaties maken. Of zorgen voor service en onderhoud. Heeft u een vraag of vacature?

Werktuigbouwkunde. Van metaal naar constructie

Wij kennen alle aspecten van de werktuigbouwkunde. En de beste vakmensen. Werktuigbouwkundigen die constructies en werktuigen ontwerpen en maken. Specialisten met kennis van metaalbewerking. In bijvoorbeeld de scheepsbouw of machinebouw. Wilt u weten wat Technicum voor u kan doen?

Bouw. Van ontwerp naar oplevering

Technicum Bouw is uw betrokken en ervaren partner voor het hele project. Wij kennen en bemiddelen de beste civiele- en bouwspecialisten. En we hebben de kennis in huis om uw projecten te organiseren, coördineren en uit te voeren. In de civiele betonbouw, industriële bouw en woningbouw. Heeft u vacatures, of wilt u meer weten?

Telecom, Infra en Energie. Van aansluiten naar verbinden

Kenmerkend voor de branche waarin u onderneemt is een hoog innovatieniveau en groeiend aanbod aan banen. Daarom bent u regelmatig op zoek naar technisch specialisten. Mensen die ontwerpen, bouwen, installeren, beheren en onderhouden. Onder de grond en op grote hoogte. Wilt u meer weten

Mobiliteit. Van stilstand naar beweging

Bewegend materiaal mag zo kort mogelijk stilstaan. Dat weet u als specialist in het vervoer van personen en goederen. Daarom zoekt u regelmatig mensen die specialist zijn in werkzaamheden aan treinstellen, trams, metro’s, railinfrastructuur, bussen of bedrijfswagens. Al het personeel dat u voor specifieke opdrachten nodig heeft vindt u via Technicum.

De voordelen van samenwerken met Technicum

Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.