shadow

Vakmensen en vacatures in Bouw

Technicum Bouw verzorgt het personeel voor projecten in de civiele betonbouw, woningbouw, utiliteitsbouw en industriële bouw. Op onze vestigingen werken planners en projectcoördinatoren die een achtergrond hebben in de bouw. Wij kennen de vacatures en procedures in de bouw. Wij kunnen de beste mensen vinden voor de meest uiteenlopende projecten. En we zorgen voor goed gereedschap en passende beschermingsmiddelen.

Uw project succesvol afgerond

Wij plannen de flexibele schil bij u op locatie. Wij kennen de beste timmermannen, metselaars, projectleiders, betonreparateurs, betontimmermannen en stellers. In het hele land. Tijdelijk en vast.

Plaats uw vacature of laat ons contact met u opnemen

Laat uw gegevens achter via het onderstaande formulier en wij bellen u binnen 48 uur terug om antwoord te geven op uw vragen. Uiteraard kunt u ook direct uw vacature bij ons achter laten!

In ons privacy statement kunt u nalezen hoe uw gegevens worden verwerkt.
 
Geslacht

Neem contact met mij op:
Neem contact met mij op


Upload functieprofiel (optioneel)
Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.