shadow

Installatietechniek

Goede installaties vragen om vakkundig onderhoud.
Technicum is specialist in de installatietechniek. Onze mensen bouwen werktuigbouwkundige installaties en elektrotechnische installaties. Wij kennen uw branche, en weten dat de geautomatiseerde apparatuur binnen de techniek snel moderniseert. En meer automatisering en robotisering vraagt om beter onderhoud. Onze vakmensen werkten bijvoorbeeld mee aan het installatie van apparatuur. En wat nog belangrijker is: zij zorgen voor service en onderhoud. Zodat de levensduur van uw nieuwe installaties verlengd wordt.
Technicum biedt haar tijdelijk en vast personeel de mogelijkheid om zich steeds te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen. Bijvoorbeeld GAWALO, of kunstoflassen. En ook de specialisten op onze vestigingen kennen uw vak. Zo beweegt u mee in de dynamiek van de techniek.
 

Wij nemen contact met u op

Laat uw gegevens achter via het onderstaande formulier en wij bellen u binnen 48 uur terug om antwoord te geven op uw vragen. Uiteraard kunt u ook direct uw vacature bij ons achter laten!

In ons privacy statement kunt u nalezen hoe uw gegevens worden verwerkt.

 
Geslacht

Neem contact met mij op:
Neem contact met mij op


Upload functieprofiel (optioneel)
Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.