shadow

Vacatures en vakmensen in de vervoersbranche

Als specialist in het vervoer bouwt en onderhoudt u treinstellen, trams, metro’s, railinfrastructuur, bussen en bedrijfswagens.

Werken aan bewegend materiaal vraagt om specialistische kennis en toepassing. Wij hebben al jaren ervaring in de vervoersbranche. Onze pool van tijdelijke en vaste vakmensen is groot. Wij kennen de verschillende treinstellen, tramtypes, metro’s, railinfrastructuren, bussen en bedrijfswagens. Onze vakmensen werken op verschillende locaties in het land. En ons vestigingsnetwerk is uitgebreid. Zo hebben we altijd de juiste specialist op precies het goede moment voor uw opdracht.

Wij bieden onze werknemers vaste en tijdelijke overeenkomsten. Op uitzendbasis of met de zekerheid van een vast salaris. We verzorgen opleidingen en certificaten. En we zorgen voor passende persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze mensen zijn uitgerust met kwalitatief goed gereedschap en de juiste werkkleding.
 

Plaats uw vacature of laat ons contact met u opnemen

Laat uw gegevens achter via het onderstaande formulier en wij bellen u binnen 48 uur terug om antwoord te geven op uw vragen. Uiteraard kunt u ook direct uw vacature bij ons achter laten!

In ons privacy statement kunt u nalezen hoe uw gegevens worden verwerkt.
 
Geslacht

Neem contact met mij op


Upload functieprofiel (optioneel)
Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.