shadow

Telecom, Infra en Energie

Technicum is specialist en HR-partner. Wij organiseren de werkzaamheden bij u op de werkvloer en geven gedegen HR-advies.

De HR-dienstverlening van Technicum Telecom, Infra en Energie is sinds 2006 als specialty onderdeel van Technicum. Inmiddels zijn er 6 vestigingen, verdeeld over het hele land. Onze vakspecialisten ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden energie- en telecomnetwerken. Wij bieden verschillende vormen van dienstverlening. Denk aan vast en tijdelijk personeel, maar ook zzp’ers. Indien u dat wenst, verzorgen we daarnaast uw salarisadministratie. Wij nemen u een deel van uw HR-werkzaamheden uit handen. Onze werknemers op locatie en op de vestigingen zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied.

Plaats uw vacature of laat ons contact met u opnemen

Laat uw gegevens achter via het onderstaande formulier en wij bellen u binnen 48 uur terug om antwoord te geven op uw vragen. Uiteraard kunt u ook direct uw vacature bij ons achter laten!

In ons privacy statement kunt u nalezen hoe uw gegevens worden verwerkt.
 
Geslacht

Neem contact met mij op:
Neem contact met mij op


Upload functieprofiel (optioneel)
Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.