shadow

Specialist in de werktuigbouwkunde

Vakkundige en goed opgeleide specialisten.
Technicum kent de juiste vakmensen  in de werktuigbouwkunde. Wij zijn specialist in de disciplines metaalbewerking en scheepsbouw. En in de foodindustrie. Wij kennen de juiste mensen met ervaring in metaalbewerking, constructie, service en onderhoud. En omdat de werktuigbouwkunde steeds in beweging is zorgen wij ervoor dat we de juiste opleidingen aanbieden. Onze vakspecialisten  ontwerpen en monteren constructies en werktuigen, onderhouden het machinepark en  maken werktekeningen. Als lassers en samenstellers in de constructie. CNC- en conventionele verspaners.  Als machinebewerkers. Of als monteurs en servicemonteurs. Tijdelijk en vast. Net als onze medewerkers beweegt u mee in de dynamiek van de techniek.

Plaats uw vacature of laat ons contact met u opnemen

Laat uw gegevens achter via het onderstaande formulier en wij bellen u binnen 48 uur terug om antwoord te geven op uw vragen. Uiteraard kunt u ook direct uw vacature bij ons achter laten!

In ons privacy statement kunt u nalezen hoe uw gegevens worden verwerkt.

 
Geslacht

Neem contact met mij op


Upload functieprofiel (optioneel)
Zoek een Technicum vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Technicum is HR-specialist in de Installatietechniek en Werktuigbouwkunde. In de Bouw en Mobiliteit. In Telecom, Infra en Energie. Er zijn Technicum vestigingen in het hele land. Dus er is altijd een Technicum vestiging in de buurt. Dit zijn onze vacatures.