Aangenaam, wij zijn Team Technicum Enschede

Misschien ken je ons nog, want we zijn technisch nooit weggeweest. Maar misschien niet altijd even zichtbaar in Enschede. Dat verandert vanaf nu en daarom willen wij jou uitnodigen voor een (nieuwe) kennismaking met Klaas, manager van Team Technicum Enschede!

Klaas zijn missie is, om Technicum Enschede opnieuw op de kaart te zetten. Samen met jou wil hij een vast team van ervaren monteurs opbouwen. Als gerenommeerd technisch werkgever, werkt Technicum al samen met de mooiste technische bedrijven die ook in Twente actief zijn. 

Jij kan dus al direct ingezet worden op een mooi project, waarbij jij bijdraagt aan jouw regio. De energietransitie, een circulaire economie en een enorme woningbouwopgave zijn stuk voor stuk uitdagingen die ook Enschede en Twente treffen. Uitdagingen die Klaas, samen met jou, wil gaan tackelen!

Technicum billboard voor de toren in Enschede

JOUW VOORDEEL:

✓ Direct een vast contract

✓ Grote werkgever met stabiliteit

✓ Werken met A-merk gereedschap

✓ Gratis opleiding en ontwikkeling

✓ Verbondenheid en persoonlijke aandacht

Maak (opnieuw) kennis met Technicum

Technicum billboard bij museum enschede

Waar kun jij aan de slag?

Technicum is al jaren een betrouwbare partner van diverse technische bedrijven. In de regio Enschede kun je daardoor direct aan de slag op mooie projecten van bijvoorbeeld Croonwolter & Dros, STORK of Van Losser. Mooie bedrijven, met mooi werk, waar jij zeker een waardevolle bijdrage kan leveren.

dit ligt voor je klaar
> Een vast contract bij Technicum > Een salaris passend bij jouw ervaring > Fulltime werk op mooie projecten > Set elektrisch gereedschap van Makita > Comfortabele werkkleding en PBM

Wij zorgen uiteraard voor een passend pakket arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw kennis en ervaring. Globaal gezien zal je salaris tussen de € 2.500 en € 3.500 liggen. Ben jij meer waard? Overtuig ons dan gerust in het gesprek.

Naast je maandinkomen, kun je rekenen op een goede reiskostenvergoeding en het gebruik van een leaseauto is bespreekbaar. Conform CAO, heb je recht op toeslagen voor overwerk, onregelmatig werk, etc. We lichten dit graag persoonlijk toe.

Jazeker, naast het vaste team van ervaren zelfstandige monteurs, hebben wij ook ruimte voor mensen met minder ervaring. Heb je helemaal nog geen ervaring, dan vertellen wij je graag meer over de opleidingsmogelijkheden via Technicum ONE Start.
Een team staat voor een betrokken groep mensen met een gezamenlijke passie en een gezamenlijk doel. Dit is waar wij in geloven. Daarom werken wij mee aan mooie technische projecten. Daarom komen wij persoonlijk langs op jouw projecten en zijn we oprecht geïnteresseerd in jou. Daarom blijven we met jou in gesprek over jouw werk en jouw ontwikkeling. En lukt het even niet? Ook dan staan we er voor elkaar, want ook dat is wat een team doet!

Heb je nog vragen of wil je vrijblijvend eens in gesprek? 

Laat dan eenvoudig jouw gegevens achter op deze pagina en kom in contact met Klaas.

Neem contact met mij op