Over Technicum

Technicum is dé werkgever in de techniek

We zijn arbeidsmarktspecialist voor technische vakmensen op alle niveau’s. We zoeken, vinden, selecteren en leiden specialisten op voor topbedrijven in de gehele technische sector. Dat doen we al meer dan 30 jaar. Met al onze consultants, recruiters, managers, stagiaires en natuurlijk onze vakmensen zijn wij de toekomst van technisch Nederland.

Technicum zoekt, vindt, begeleidt, traint en leidt al meer dan 30 jaar de beste technisch vakspecialisten op voor een keur aan technische topbedrijven. Technicum onderscheidt zich als technisch werkgever van anderen door de zorg voor haar vakmensen. En die zorg gaat ver. Wij hechten aan goed werkgeverschap en dat uit zich in onder andere een leven lang leren, veilig en gezond werken, de beste gereedschappen, duurzaam werken en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij. ontzorgen bedrijven volledig en dragen zelf de zorg voor de toekomst van Technisch Nederland.

Ons verhaal

Een sterk landelijk netwerk, maar net zo makkelijk lokaal.
Green tree inside a lightbulb on tech background

De toekomst van technisch Nederland

Als we het over de toekomst van technisch Nederland hebben, hebben we het net zo goed over de toekomst van onze planeet. En dus werken we duurzaam, beperken we onze CO2-uitstoot, beschikken we over een klimaatneutraal wagenpark en gaan we kinderarbeid, waar ook ter wereld, tegen door bewust te kiezen voor de beste materialen op onze kantoren en voor onze vakmensen.

Bekijk ons MVO beleid

Werken bij Technicum

Werken bij Technicum betekent aan de ene kant onderdeel zijn van één van de grootste HR-dienstverleners van de wereld en aan de andere kant werk je bij een hele hechte en zelfstandige organisatie werkzaam in een ontzettend leuke niche markt, namelijk: Techniek! 

Al meer dan 35 jaar zetten onze consultants, managers en ondersteunend personeel zich in voor technisch specialisten door heen Nederland. Wij mogen samenwerken met lokale MKB-ers, maar ook met de "grote jongens" in de techniek.

Plezier in je werk en volop ruimte voor ontwikkeling staan centraal bij het werken bij Technicum. Ben jij benieuwd of het werken bij Technicum past bij jouw ambities? Neem dan eens een kijkje op onze "Werken bij Technicum" pagina, voor een actueel vacature overzicht en meer over Technicum als werkgever.

Werken bij Technicum

Aankleding Technicum bijeenkomst in Biddinghuizen