Technicum ONE Combi

Meteen aan het werk en ondertussen blijven leren

Tijdens dit programma gaan onze Technicum werknemers direct aan het werk en ondertussen leiden wij ze op. U betaalt enkel het salaris en wij nemen alle opleidingskosten voor rekening. De "leerlingen" hebben een grote passie voor techniek of al flink wat werkervaring in hun vakgebied. Technicum ONE Combi is een erkende BBL-opleiding waarbij technische talenten worden opgeleid tot een specifieke baan in de techniek. Ze werken vier dagen en gaan één dag (of dagdeel) naar school. 

 

Uw voordelen met Technicum ONE Combi
> U heeft een leerling monteur aan het werk, die al voorkennis heeft in de techniek > Geen extra kosten, Technicum betaalt de opleiding > Onze TOP-coach begeleidt de leerling en monitort de voortgang > Mismatch met een leerling? Dan zoeken wij een andere plek voor de monteur

Opleidingsrichtingen van Technicum ONE Combi

Om een leerling monteur op te mogen leiden, dient u "erkend leerbedrijf" te zijn, voor de opleidingsrichting die de leerling monteur gaat volgen. Vanuit Technicum ONE Combi werken wij samen met diverse erkende opleiders en kunnen wij mbo bbl-opleidingen en hbo-deeltijd opleidingen aanbieden aan onze medewerkers. Hierdoor zijn wij niet regio gebonden en vinden wij altijd een leerling-monteur in uw regio. Wij hebben onder meer ervaring in het begeleiden van leerling monteurs in de elektrotechniek, installatietechniek, mechatronica, werktuigbouwkunde en telecom. 

Bent u nog geen erkend leerbedrijf, maar wilt u wel een leerling monteur opleiden via Technicum ONE Combi? Ga dan naar de website van SBB en volg de aanmeldingsstappen om erkend leerbedrijf te worden.

Technicum ONE Combi leerling elektrotechniek
Technicum ONE Combi leerling werktuigbouwkunde

Snel een nieuwe medewerker?

Om als opdrachtgever snel over nieuwe medewerkers uit ons Technicum ONE COMBI opleidingstraject te beschikken hoeft u alleen maar op onderstaande button te klikken. Wij nemen dan meteen contact met u op. Het vergt geen extra investering van uw kant: Technicum draagt zorg voor de opleiding, begeleiding en coaching van de nieuwe medewerkers. Wij zorgen ook voor de geschikte werkkleding en de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen net als voor de benodigde certificaten.