Technicum ONE Start

De ultieme kickstart van jouw loopbaan in de techniek

In slechts 8 weken tijd leren wij jou de basiskennis en vaardigheden om jouw loopbaan in de techniek te kunnen starten. Het is een op maat gemaakt opleidingsprogramma en een mooie samenwerking tussen Technicum, een erkende opleider en één van onze opdrachtgevers. Samen combineren we theorie en praktijk om jou de basis te leren van het technisch vakgebied waar jij in wilt werken.
Kortom: De ultieme kickstart van jouw loopbaan in de techniek.

In 8 weken leer jij de basis
> Week 1: Klassikaal les > Week 2: Praktijk bij een opdrachtgever > Week 3: Combinatie theorie en praktijk > Week 4 tm 8: Volledig gericht op praktijk Na 8 weken rond je het programma af met meerdere certificaten en een mooie basis voor jouw verdere loopbaan bij Technicum.

Is Technicum ONE Start iets voor jou?

In de techniek is volop werk en gezien de ontwikkelen op gebied van duurzaam leven, circulair bouwen en de energietransitie zal de vraag naar technisch personeel alleen maar toenemen. Een mooie kans voor jou, wanneer je met je handen wil werken, of op een andere manier een bijdrage wil leveren aan de toekomst van technisch Nederland.

Maar wanneer je op dit moment in de productie werkt, de groenvoorziening, een magazijn of de horeca is het lastig om aangenomen te worden op één van de vele vacatures. Frustrerend! Want jij wil graag, maar je krijgt de kans niet. Bij Technicum ONE Start, maakt je huidige of vorige baan je niet. Ook je vooropleiding doet er niet toe. Als jij graag in de techniek een baan wilt vinden, gaan wij je helpen.

Dus "is Technicum ONE Start iets voor jou?" Als jij op zoekt bent naar een kans om je loopbaan in de techniek te starten, dan is het iets voor jou!

Een TOP-gesprek

We starten altijd met het TOP-gesprek, dit is een persoonlijke intake met jouw eigen coach op een vestiging van Technicum. 'TOP' staat voor Technicum Ontwikkel Plan en jij, jouw ontwikkeling, staat in dit gesprek centraal.

Ben jij klaar voor de kickstart van jouw technisch loopbaan?

Wat kun je ná Technicum ONE Start?

Tijdens het programma werk je, naast kennis, aan je technische vaardigheden. Om deze vaardigheden aantoonbaar te maken, ontvang je van Technicum en een erkende opleider een aantal certificaten. Na afloop van deze acht weken, kun je als hulpmonteur of assistent aan de slag bij één van de opdrachtgevers van Technicum.

De meeste deelnemers, kiezen echter voor een andere optie. Je kunt namelijk ook direct doorstromen naar een technische mbo BBL-opleiding. Met Technicum ONE Combi kun je deze opleiding combineren met een betaalde baan, waarbij Technicum ook jouw opleidingskosten betaald.

Meer over Technicum ONE Combi

Voor de toekomst van technisch Nederland: Technicum ONE.

Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op, de impact op mensen en techniek is groter dan ooit. Er is maar één goed antwoord op al die ontwikkelingen, trends en innovaties; we moeten ze een flinke stap voor zijn. Voor de techniek van morgen hebben wij vandaag al het antwoord: Technicum ONE. De nummer één plek voor technisch specialisten. Alles voor je loopbaan: opleiden, bijscholen en coaching. En altijd op eersteklas niveau.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer over Technicum ONE