Logo Technicum ONE

Technicum ONE Start
De perfecte start van jouw loopbaan in de techniek

Het Technicum ONE Start-traject is een speciaal ontwikkeld opleidingsprogramma voor gemotiveerde mensen die graag in de techniek willen werken, maar die nog geen ervaring hebben. Samen met een ROVC en één van onze opdrachtgevers, stoomt Technicum jouw klaar voor de start van jouw loopbaan in de techniek.

Wat is Technicum ONE Start

Kort samengevat is het een opleidingsprogramma van 8 weken voor kandidaten die graag hun loopbaan in de techniek willen starten, maar die nog geen ervaring hebben.

Samen met een ROVC, hebben wij voor diverse technische richtingen een opleidingsprogramma op maat gemaakt. Door de ideale combinatie van theorie en praktijk, doe je waardevolle kennis op en leer je de juiste vaardigheden aan om jouw loopbaan in de techniek te starten. 

Ben jij op zoek naar jouw kans op een baan in de techniek

Voor de meeste vacatures en functies in de techniek heb je aantoonbare vaardigheden en/of kennis nodig. Dit is lastig als je nog geen enkele werkervaring hebt, maar wanneer je wel graag in de techniek aan de slag wil. Speciaal voor deze doelgroep is Technicum ONE Start ontwikkeld. 

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de techniek. Waar wij wél op selecteren is jouw motivatie om het vak te leren. Tijdens de sollicitatieprocedure maak je een aantal tests en heb je een persoonlijk gesprek met één van onze ervaren collega's.

Een TOP-gesprek

We starten altijd met het TOP-gesprek, dit is een persoonlijke intake met jouw eigen coach op een vestiging van Technicum. 'TOP' staat voor Technicum Ontwikkel Plan en jij, jouw ontwikkeling, staat in dit gesprek centraal.

Wat kun je ná Technicum ONE Start?

Tijdens het programma werk je, naast kennis, aan je technische vaardigheden. Om deze vaardigheden aantoonbaar te maken, ontvang je van Technicum en het ROVC een aantal certificaten. Na afloop van deze acht weken, kun je als hulpmonteur of assistent aan de slag bij één van de opdrachtgevers van Technicum.

Of kies je ervoor om je verder te ontwikkelen? Je kunt namelijk direct doorstromen naar een technische mbo BBL-opleiding. Technicum ONE Combi is de perfecte combinatie van werken en leren, waarbij Technicum jouw opleidingskosten betaald. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder op Technicum ONE Combi.

Agenda

Heb je interesse in een opleidingsprogramma van Technicum ONE Start? Klik op één van de banners om je aan te melden voor de opleiding van jouw keuze.

Voor de toekomst van technisch Nederland: Technicum ONE.

Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op, de impact op mensen en techniek is groter dan ooit. Er is maar één goed antwoord op al die ontwikkelingen, trends en innovaties; we moeten ze een flinke stap voor zijn. Voor de techniek van morgen hebben wij vandaag al het antwoord: Technicum ONE. De nummer één plek voor technisch specialisten. Alles voor je loopbaan: opleiden, bijscholen en coaching. En altijd op eersteklas niveau.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer over Technicum ONE