Online recruitment

Technicum zoekt en vindt TECHNISCH specialisten

Technisch personeel is schaars en veel sectoren vissen in dezelfde vijver. Een beperkte instroom en een steeds groter groeiende uitstroom maken de uitdaging van recruitment nog groter. Technicum weet echter als geen ander hoe je geschikte mensen zoekt, vindt en naar de juiste opleiding en baan begeleidt.

Laptop met data

Bij Technicum houden we alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Zo blijven we bij, of lopen we voorop. Dit geldt niet alleen voor onze technisch specialisten, maar ook voor onze interne organisatie. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld zelf ontwikkelde innovatieve methodes van talent hacking, recruitment marketing en online werving om onze de juiste kandidaten te vinden en te benaderen. 

"Human touch, digital guided"

Via gerichte campagnes, ingezet via diverse online kanalen, weten we onze vakspecialisten te bereiken met een menselijke boodschap. Datagedreven, doeltreffend en op maat gemaakt. We experimenteren, testen en meten het resultaat direct online. Op basis van data doen we aanpassingen en gaan we wederom testen en meten. Zo leren we onze doelgroepen elke dag beter kennen én blijven we onze creativiteit op de proef stellen. Zo vinden wij de technisch specialisten van nu, én die van de toekomst; human touch - digital guided.