Technische vacatures in de provincie Groningen

“Ain pronkjewail, in golden raand (een pronkjuweel met gouden rand)”, zo worden de stad en de provincie er omheen genoemd in het volkslied van Groningen. Dit geldt zeker ook voor de technische werkgelegenheid inde provincie Groningen. Denk aan de bruisende Eemshaven, het nabij gelegen Chemiepark, metaalbewerkingsbedrijven en aardappelmeel- en kartonfabrieken. Ook biedt de Groningen veel opleidingsmogelijkheden in de techniek. Bekijk nu ons actuele aanbod aan technische vacatures in de provincie Groningen.

Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk hier alle vacatures in de techniek of neem contact met ons op. We kijken dan samen of we een passende baan voor je kunnen vinden.

Neem contact op

Werken in de techniek in de provincie Groningen

De provincie Groningen bleek al vroeg een voorloper op industrieel gebied, met de eerste strokartonfabrieken, aardappelmeelfabrieken en de eerste aluminiumsmelter van Nederland. Deze fabrieken zijn ook nu nog te vinden en bieden technische banen voor bijvoorbeeld onderhoudsmonteurs en technische operators. Dat techniek volop in ontwikkeling is, zie je ook goed terug in de provincie Groningen. Denk maar eens aan de bouw van het datacentrum in de Eemshaven, de uitbreiding van het Zernike opleidingscomplex, moderne woningcomplexen die duizenden studenten huisvesten en windmolenparken. Deze innovatie en de energietransitie zie je ook terug in de opleidingsmogelijkheden die de provincie Groningen te bieden heeft. Studentenstad Groningen, biedt opleidingen op MBO, HBO en WO niveau en ook via Technicum kun je middels Werken & Leren je technische diploma ’s behalen.

   

  Populaire technische functies in de provincie Groningen

  Wat jouw achtergrond ook is, de provincie Groningen biedt tal van mogelijkheden. Via Technicum vind je vast werk, zzp-opdrachten of projectmatig werk bij één of meerdere technische bedrijven. In welke technische sector wil jij aan het werk? De provincie Groningen heeft technische banen in onder meer de installatietechniek, elektrotechniek en de werktuigbouwkunde. De populairste technische banen in de provincie Groningen zijn:

   

  Technische topwerkgevers in de provincie Groningen

  De provincie Groningen is groot geworden met akkerbouw en industrie. Met name die laatste heeft ervoor gezorgd dat grote technische (onderhouds-) bedrijven zich in de provincie gevestigd hebben. Zowel op het platteland als in de stad Groningen, vind je vandaag de dag tal van technische installatiebedrijven, metaalbewerkingsbedrijven, autogarages, machinefabrieken. Waar wil jij aan het werk?

   

  Technische vacatures in de provincie Groningen

  Wil jij graag een technische baan in de buurt van jouw woonplaats? Maak een keuze uit een van deze plaatsen in de provincie Groningen en bekijk de actuele vacatures: